Latest News: H TÜV HELLAS συνεισφέρει στη διαγραφή του ελληνικού χρέους Νέος Διευθυντής Πιστοποίησης της TÜV HELLAS ο κ. Γιάννης Οικονομίδης Η TÜV HELLAS είναι ο πρώτος Ελληνικός Οργανισμός που διαπιστεύεται / κοινοποιείται για το πρότυπο ΕΝ 1090-1 Saudi Investment Bank: Παγκοσμίως πρωτοποριακή πιστοποίηση Δυναμική παρουσία της TÜV HELLAS στα social media GlobalG.A.P. "Aquaculture Base": Αναγνώριση της TÜV HELLAS Νέος Κύκλος Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων από την TÜV HELLAS Η TÜV HELLAS market leader στην επιθεώρηση και πιστοποίηση Agro 2 Ο Οργανισμός GlobalG.A.P. παρουσιάζει έργο της TÜV HELLAS Η TÜV HELLAS ξεπέρασε τα 250MWp επιθεωρημένων Φωτοβολταϊκών Σταθμών J&P AND J&P(O) – VASILIKO OIL TANK JV (Κύπρος): Υπηρεσίες QA/QC Management Τεύχος 30 - Οκτώβριος 2012  
   
Editorial | Τα Νέα μας | Άποψη | Κοινωνική Ευθύνη | Εκδηλώσεις | Σεμινάρια | Τύπος | TÜV CYPRUS | TÜV NORD
H TÜV HELLAS μέσω δωρεάς στο GREECE DΕΒΤ FREE συνεισφέρει στη διαγραφή του ελληνικού χρέους

GlobalG.A.P. “Aquaculture Base”. Αναγνώριση της TÜV HELLAS για την επιθεώρηση υδατοκαλλιεργειών

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια: Η Διευθύντρια Εκπαίδευσης της TÜV HELLAS, κυρία Κ. Κοντογιάννη μιλάει στο INFO
  Μας Άρεσε
www.tuvhellas.gr
 
 
 
 
Αλληλεγγύη, Εξωστρέφεια, Προστιθέμενη Αξία
 

H οικονομική κρίση της χώρας συνεχίζεται και όλα δείχνουν ότι θα συνεχισθεί με άγνωστο μέχρι στιγμής σημείο τελικής εκτόνωσης.

Η κοινωνία έχει ήδη αγγίξει τα όριά της και ο επιχειρηματικός κόσμος προσπαθεί να βρει τρόπους να εξασφαλίσει επιβίωση και να περισώσει, όσο μπορεί, τις θέσεις εργασίας.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Φορέας μας έχοντας γνώση του μεγέθους και της διάρκειας της  κρίσης δρομολογεί πολιτικές με τη συμμετοχή τόσο των μονίμων στελεχών μας, όσο
και των εξωτερικών μας συνεργατών στους ακόλουθους τρεις άξονες:
  • Αλληλεγγύη και συνοχή στο εσωτερικό επιχειρησιακό μας περιβάλλον
  • Εξωστρέφεια και διεύρυνση των δραστηριοτήτων μας στο εξωτερικό
  • Περαιτέρω αύξηση της προσφερόμενης προστιθέμενης αξίας στους πελάτες

Πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι η ισχυρή εσωτερική μας συνοχή και αλληλεγγύη, ειδικά σήμερα,  δεν μπορεί παρά να αποτελεί βασικό συστατικό τόσο της επιχειρηματικής μας κουλτούρας όσο και της αισθητικής μας . Η ισχυρή διοικητική συνοχή αλλά και η αλληλεγγύη μεταξύ των στελεχών μας γίνεται πλατφόρμα πλέον πάνω στην οποία αναπτύσσονται οι άλλοι δύο άξονες.  Όλοι δουλεύουμε για τον καθένα και ο καθένας από μας δουλεύει για το σύνολο. Στόχος όλων μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη και η παροχή κάθε δυνατής υποστήριξης  σε κάθε θέμα που βρίσκεται εντός του πλαισίου του δικού μας ρόλου ως Φορέα Πιστοποίησης και Επιθεώρησης.

Η συνέχιση  της αναζήτησης έργου στο εξωτερικό γίνεται πλέον επιδίωξη πρώτης προτεραιότητας με μεγαλύτερη ένταση όμως αυτή τη φορά.  Η τεχνική επάρκεια, η τεχνοδομή αλλά και το μεγάλο εύρος  διαπιστεύσεων που διαθέτει η TÜV HELLAS στους τομείς επιθεωρήσεων  πιστοποιήσεων δίνει πλέον τη δυνατότητα για κάλυψη  μέρους των εντός της χώρας απωλειών.

Με τις παραπάνω επιλογές ευελπιστούμε  ότι θα αντιμετωπίσουμε μαζί με τα στελέχη μας τη μεγαλύτερη μεταπολεμική κρίση που έχει γνωρίσει η χώρα, αν τα καταφέρουμε, γεγονός για το οποίο όλοι μας είμαστε αισιόδοξοι, τότε είναι βέβαιο ότι θα βγούμε πιο δυνατοί για το καλό του Φορέα μας αλλά και για το καλό των πελατών μας.

 

 

 

Γιάννης Οικονομίδης
Διευθυντής Πιστοποίησης

Ο κ. Γιάννης Οικονομίδης στο πλαίσιο της εφαρμογής του νέου Οργανογράμματος της TÜV HELLAS, ανέλαβε τη Διεύθυνση Πιστοποίησης, η οποία υπό τη νέα της οργανωτική δομή, έχει την ευθύνη για τη Διεύθυνση Πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, τη Διεύθυνση Αγροτικών Προϊόντων & Βιολογικών (Agrisystems) και τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Ο κ. Γιάννης Οικονομίδης είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Πανεπιστημίου του Sussex και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc του Πανεπιστημίου του Southampton της Μ. Βρετανίας. Εργάστηκε κυρίως στον ιδιωτικό τομέα σε διευθυντικές θέσεις υψηλής ευθύνης στον βιομηχανικό, εμπορικό , κατασκευαστικό και μελετητικό κλάδο.  

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κατά την περίοδο Νοέμβριος 2009 -Ιούνιος 2012,  Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ (2002- 2004), Πρόεδρος του ΤΕΕ /Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (2000-2001), Μέλος και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ελληνικού Ινστιτούτου Μετρολογίας (1998-2003). Την περίοδο 2004 - 2007 κατείχε την θέση του  Διευθυντή  του Γραφείου της TÜV HELLAS στη Θεσσαλονίκη.

Ο Λόγος στις Πιστοποιημένες Επιχειρήσεις: Συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΙΓΛΗΣ ΖΑΠΠΕΙΟΥ, κ. Χ. Κουτσόπουλου

Saudi Investment Bank:
Παγκόσμια πρωτοπορία στην πιστοποίηση της επιχειρησιακής
συνέχειας

Επέκταση Διαπίστευσης & Κοινοποίησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τα Πιστοποιητικά EN 1090-1 και ΕΝ 15088
BREAKING NEWS

- Επενδυτικός Νόμος 3908/2011: Ενίσχυση επενδύσεων

- Νόμος Περί Εκσυγχρονισμού της Ασφάλειας Τροφίμων: Υποχρεωτική η επανεγγραφή των επιχειρήσεων που εξάγουν τρόφιμα στις ΗΠΑ, στο σχετικό μητρώο

- Εγκατάσταση, Λειτουργία και Έλεγχος Ατμολεβήτων: Νέο Φ.Ε.Κ.