Τεύχος 36 - Μάρτιος 2014  
   
Editorial | Τα Νέα μας | Άποψη | Κοινωνική Ευθύνη | Εκδηλώσεις | Σεμινάρια | TÜV CYPRUS | TÜV NORD | Συνεργάτες | Έντυπα

Πρώτη πιστοποίηση στην Ελλάδα σύμφωνα με το πρότυπο IFS BROKER

ISO 39001 Ημερίδα για τη Διαχείριση της Οδικής Ασφάλειας
Μας Άρεσε
Μοιραζόμαστε μαζί σας ευχάριστες και εντυπωσιακές ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο
www.tuvhellas.gr
 
 
 
 
 
 
2014: Μια χρονιά σταθεροποιητική
Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Ήδη διανύουμε τον τρίτο μήνα του 2014 που απ’ ότι φαίνεται θα είναι μια χρόνιά – λίγο έως πολύ- σταθεροποιητική.  Όλοι μας μετράμε τα «τραύματα» των προηγούμενων χρόνων και προσπαθούμε να αξιολογήσουμε το παρόν και να σχεδιάσουμε το μέλλον.

Αν θεωρήσουμε ότι πράγματι ακουμπάμε τον «πάτο του βαρελιού», η επόμενη περίοδος αναμένεται να είναι μία περίοδος σταθεροποίησης στα χαμηλά σημερινά επίπεδα. Μια περίοδος που πρέπει να επενδύσουμε στα ισχυρά χαρακτηριστικά που έχουν οι επιχειρήσεις μας και να προσπαθήσουμε να απομονώσουμε τα λιγότερα ισχυρά ή προβληματικά στοιχεία.

Η ανοδική προσπάθεια θα είναι επίπονη και ίσως αρκετά αργή.

Στη πράξη η TÜV HELLAS έχει ήδη αρχίσει και επενδύει στα σημεία που αυτή θεωρεί ισχυρά για αυτήν όπως η εξωστρέφεια, η ανταγωνιστικότητα και η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών της.  Ήδη το ένα πέμπτο του κύκλου εργασιών μας πραγματοποιείται πλέον στο εξωτερικό, εξάγοντας  Ελληνική τεχνογνωσία σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή. 

Επίσης, καταφέραμε και αυξήσαμε την εσωτερική μας παραγωγικότητα με αποτέλεσμα πλέον οι τιμές των υπηρεσιών μας να είναι απολύτως ανταγωνιστικές αν όχι και ιδιαίτερα χαμηλές.

Τέλος, η συνεχής μας προσπάθεια για βελτίωση έχει ήδη φέρει αποτελέσματα τόσο με την άμεση αναγνώριση από τους πελάτες μας όσο και με την επέκταση των διαπιστεύσεών μας σε νέους τομείς όπως η πιστοποίηση προσώπων.

Λιγότερα δυνατά μας σημεία, που προσπαθούμε να εξαλείψουμε σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, ήταν η καθυστέρηση έκδοσης πιστοποιητικών και η λιγότερο άμεση ανταπόκριση σε ζήτηση υπηρεσιών μας.

Οι συνεχείς προσπάθειές μας για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε συνάρτηση με τη μείωση του κόστους παροχής τους είχε ως αποτέλεσμα την περαιτέρω βελτίωση της θέσης μας στην Ελληνική αγορά και την εδραίωση μας σε αυτούς  τους δύσκολους καιρούς  ως “market leader”.  Ένας τίτλος τιμής για τον οποίο είμαστε όλοι περήφανοι  και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε.

 

Φιλικά

Γεώργιος Κεχριμπάρης

Διευθύνων Σύμβουλος TÜV HELLAS

 

Ο Γ. Κεχριμπάρης αναλαμβάνει Regional Manager του TÜV NORD GROUP για τη Μεσόγειο / Μέση Ανατολή
Κοπή Πίτας 2014
Η ετήσια γιορτή του Φορέα μας
Ο Λόγος στις Πιστοποιημένες Επιχειρήσεις: Συνέντευξη της Head of Management Systems της APIVITA,
Άν. Πατέρα