header
Καλωσήλθατε στο ηλεκτρονικό περιοδικό της TÜV HELLAS Τεύχος 27 - Μάρτιος 2012
Editorial | Τα Νέα μας | Άποψη | Κοινωνική Ευθύνη | Εκδηλώσεις | Σεμινάρια | Τύπος | TÜV CYPRUS | TÜV NORD
Νέο! Διαπιστευμένες Υπηρεσίες Πιστοποίησης ISO 50001 για Βελτιστοποίηση των Ενεργειακών Επιδόσεων
LYSYS Α.Ε.: Πιστοποίηση και έλεγχος εφαρμογής των διαδικασιών στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera και τον Αερολιμένα της Ντόχα
Μας Άρεσε
www.tuvhellas.gr
25 Χρόνια TÜV HELLAS
Με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, διαμορφώνουμε τον χάρτη της Ποιότητας στην Ελλάδα
Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Στην παρούσα δυσμενή συγκυρία είναι δύσκολο να μείνει κανείς ανεπηρέαστος από τις πρωτοφανείς εξελίξεις που παρατηρούνται σε οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν ομάδες της ελληνικής κοινωνίας που δέχονται αλλεπάλληλα πλήγματα απορροφώντας τους κραδασμούς που εμφανίζει το μοντέλο λειτουργίας της ευρωπαϊκής και διεθνούς κοινότητας. 


Απαιτείται δύναμη, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε να πορευόμαστε με ορθή σκέψη και σταθερές κινήσεις. Οι άνθρωποι της TÜV HELLAS εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις, με υπευθυνότητα και όραμα για το μέλλον. Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και το απόσταγμα της εμπειρίας 25 χρόνων εργασίας ολοκληρώνουμε με επιτυχία δύσκολα έργα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς ο Οργανισμός μας έχει την ευθύνη χάραξης της στρατηγικής του TUV NORD σε Βαλκάνια, Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή. Οι επιθεωρητές μας βρίσκονται όπου είναι απαραίτητο, σε όλο τον κόσμο, όπως με το πρόσφατο έργο της Πιστοποίησης της εταιρείας LYSYS, όπου πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση σε δύο σημαντικά έργα της εταιρείας, στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera και τον Διεθνή Αερολιμένα της Ντόχα, στο Κατάρ.

Το 2012 ξεκίνησε με μια σημαντική συνεργασία για τον Οργανισμό μας. Συγκεκριμένα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την ηγέτιδα εταιρεία κινητής τηλεφωνίας COSMOTE στο πλαίσιο πιστοποίησης των Συστημάτων Διαχείρισης και στις τέσσερις χώρες δραστηριοποίησής της (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία), καθώς και την Πιστοποίηση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία). Αναλυτικά, η εταιρεία θα πιστοποιηθεί κατά 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, ISO/IEC 20000-1:2011 and ISO 27001:2005. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι έργα αυτού του μεγέθους και της γεωγραφικής έκτασης εξυπηρετούνται από τις κατά τόπους θυγατρικές του TÜV NORD, με άμεσο όφελος στην ποιότητα παροχής υπηρεσιών αλλά και στην ελαχιστοποίηση του κόστους. Η νέα συνεργασία επιβεβαιώνει το κύρος του Οργανισμού μας στον τομέα των Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων και επιβραβεύει τη συνεχώς ανοδική πορεία μας τα τελευταία χρόνια.

Αξίζει να σημειώσω ότι το 2012 αποτελεί μία χρονιά σταθμό για την TÜV HELLAS αφού φέτος συμπληρώνονται 25 χρόνια λειτουργίας, έχοντας πλέον αποκτήσει ηγετική θέση στον τομέα των Επιθεωρήσεων – Πιστοποιήσεων. Σε αυτή την πορεία καταφέραμε να συνδέσουμε το όνομα του Οργανισμού με τα μεγαλύτερα έργα Υποδομής και Ανάπτυξης της χώρας μας, προσφέροντας υπηρεσίες με κύρος, αξιοπιστία, αναγνωρισιμότητα και προστιθέμενη αξία και συμβάλλοντας με τις υπηρεσίες της στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων, των εγκαταστάσεων και των κατασκευών. Τα πιστοποιητικά μας προσδίδουν κύρος στην εσωτερική αγορά και ταυτόχρονα αποτελούν διαβατήριο για τις διεθνείς αγορές.

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια συνέπεια για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών Επιθεώρησης και Πιστοποίησης σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο χώρο, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Ήδη, από τον Ιανουάριο του 2012 η TÜV HELLAS είναι ο πρώτος οργανισμός που προσφέρει διαπιστευμένες υπηρεσίες πιστοποίησης του ISO 50001, του προτύπου  διαχείρισης της ενέργειας,  μέσω της διαπίστευσης του μητρικού οργανισμού TÜV NORD από τον Γερμανικό Φορέα Dakks.

Πιστά προσανατολισμένοι στις ηθικές αξίες του υγιούς «επιχειρείν» και με επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει όλα τα τμήματα του Οργανισμού, θα διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουμε, πλησιάζοντας ωστόσο τα νέα οικονομικά δεδομένα στο κόστος των υπηρεσιών μας.

 

Σάββας Πελτέκης
Γενικός Διευθυντής TÜV HELLAS

 

 

 


Αναθεώρηση Στρατηγικής Ομίλου, υπό την καθοδήγηση του κ. Γ. Κεχριμπάρη
Η TÜV HELLAS στην Έκθεση Agrotica 2012
ECOTEC: Συμμετοχή και διοργάνωση Ημερίδας από την
TÜV HELLAS
BREAKING NEWS
Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών