Latest News: Υπολογισμός και Επαλήθευση Αποτυπώματος Άνθρακα με βάση το πρότυπο ISO 14064 Συμμετοχή στην 4η Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα Πιστοποίηση  της INTRACOM TELECOM Πιστοποίηση του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Διπλή πιστοποίηση της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών Έναρξη νέου κύκλου εκπαιδευτικών σεμιναρίων 48 νέες συνεργασίες Τεύχος 33 - Ιούνιος 2013  
   
Editorial | Τα Νέα μας | Άποψη | Κοινωνική Ευθύνη | Εκδηλώσεις | Σεμινάρια | TÜV CYPRUS | TÜV NORD | Συνεργάτες
GRASP: Μια ενότητα για τις κοινωνικές πρακτικές μέσα στο σύστημα της GLOBALG.A.P.
«Πράξεις Ποιότητας» με κοινωνικό περιεχόμενο για την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών
Μας Άρεσε
www.tuvhellas.gr
 
 
 
Ανάπτυξη μέσα από την Ποιότητα
Αγαπητοί Συνεργάτες και Φίλοι,

Μία από τις κρισιμότερες «στροφές» στον δρόμο προς την Ανάπτυξη έφτασε. Η διαφαινόμενη σταθεροποίηση της Οικονομίας, η επιτυχημένη ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών, οι θετικές ειδήσεις για την προοπτική της το επόμενο διάστημα αλλά και η αυξητική πορεία για τον τουρισμό μας το φετινό καλοκαίρι αποτελούν τα πρώτα ενθαρρυντικά δείγματα.

Ωστόσο η πορεία αναμένεται δύσκολη και απαιτείται η συστράτευση δυνάμεων.  Βασικός πυλώνας της ανάπτυξης θα είναι η Ποιότητα. Εφόσον στηριχθούμε σε Ποιοτικές λύσεις, υπηρεσίες και προϊόντα η οικονομία μας είναι βέβαιο πως θα ανακάμψει. Ο Φορέας μας, συμπληρώνοντας 26
χρόνια πρωτοπορίας και συμβολής στα μεγαλύτερα έργα ανάπτυξης της Ελλάδας, είναι έτοιμος να συμβάλλει με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του στη νέα πρόκληση για τη Χώρα μας.

Εκτός όμως από την Οικονομία, η Ποιότητα αφορά και την καθημερινότητά μας. Καθώς φτάσαμε στο καλοκαίρι η επίσκεψη των μικρών παιδιών στις παιδικές χαρές των πόλεων αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα. Πρόσφατη έρευνα ανέδειξε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν παιδιά και γονείς σε αυτές τις επισκέψεις τους. Στο σχετικό άρθρο που θα βρείτε στις εσωτερικές σελίδες του newsletter μας, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τεχνικές προδιαγραφές που είναι υποχρεωμένοι οι Δήμοι να εφαρμόζουν βάσει ισχύουσας Ελληνικής Νομοθεσίας προκειμένου να αξιολογείτε την ασφάλειά τους όταν τις επισκέπτεστε.

Η TÜV HELLAS διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία για την επιθεώρηση και πιστοποίηση των παιδικών χαρών και χώρων ψυχαγωγίας, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια στη διασκέδαση.

Ελπίζουμε οι ειδήσεις και τα νέα που θα διαβάσετε στο τρέχον newsletter να παρουσιάζουν για εσάς ενδιαφέρον και να σας βοηθούν να κατανοήσετε το έργο μας.

Σάββας Πελτέκης

Γενικός Διευθυντής TÜV HELLAS          

 

 

 

 

Πρώτη Πανελλήνια παρουσίαση του νέου προτύπου για την Πιστοποίηση Οδικής Ασφάλειας
ISO 39001:2012

Παιδικές Χαρές: Παιχνίδι μακριά από κινδύνους

Ο Λόγος στις Πιστοποιημένες Επιχειρήσεις: Συνέντευξη της Marketing Director της KALLIMANIS κυρίας Σοφίας Παΐζη
BREAKING NEWS

Επαναφέρει στην επικαιρότητα ο Σαουδαραβικός Οργανισμός Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων (Saudi Food and Drugs Authotiry – SFDA) την υποχρεωτική καταγραφή όλων των επιχειρήσεων που εισάγουν και διακινούν τρόφιμα στην επικράτεια του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας.