Making Our World Safer    
   
Editorial | Τα Νέα μας | Κοινωνική Ευθύνη | Εκδηλώσεις | Σεμινάρια | TÜV CYPRUS | TÜV NORD | Συνεργάτες | Μας Άρεσε
Σημαντικές Ανακοινώσεις στο 1o Εθνικό Συνέδριο Ποιότητας
Συνέντευξη από την κυρία Χριστίνα Πάνου, Διευθύντρια Ποιότητας Ομίλου GOODY'S - EVEREST
Οι σημαντικότερες ειδήσεις της χρονιάς,
σε τίτλους
www.tuvhellas.gr
 
 
 
 
 

Ανασκόπηση 2014

Φίλες και Φίλοι,

Ακόμα μια χρονιά έφθασε στο τέλος της, δίνοντας τη θέση της στην επόμενη την οποία υποδεχόμαστε με ελπίδες για την οριστική έξοδο από τον κύκλο της παρατεταμένης οικονομικής ύφεσης που βιώνει η χώρα τα τελευταία χρόνια.

Για την TÜV HELLAS (TÜV NORD) το 2014 απέδωσε τους καρπούς των προσπαθειών και των στρατηγικών επιλογών που είχαμε υιοθετήσει την τελευταία διετία, δίνοντας πρωτεύοντα ρόλο στην εξωστρέφεια και την εξαγωγή τεχνογνωσίας, αναλαμβάνοντας μεγάλα projects στο εξωτερικό.

Αποτέλεσμα των επιλογών μας ήταν το 2014 να κλείνει έχοντας διευρύνει τον κύκλο εργασιών και διατηρώντας με διαφορά τη θέση του market leader στον τομέα των Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων στην Ελλάδα. Σε αυτό συνέβαλε ουσιαστικά η
σημαντική παρουσία μας στο εξωτερικό καθώς το 15% των δραστηριοτήτων μας προήλθε από έργα εκτός Ελλάδος.

Τα σημαντικότερα έργα που αναλάβαμε προήλθαν από τον κλάδο της Βιομηχανίας, την Πιστοποίηση Συστημάτων, τον Αγροτοδιατροφικό Τομέα καθώς και την Πιστοποίηση Προσώπων, μια κατηγορία που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στις προσπάθειες για ποιοτική αναβάθμιση του παραγωγικού τομέα τα επόμενα χρόνια.

Εκτός όμως από την ποσοτική ανάπτυξη του Φορέα μας το 2014, είχαμε σημαντικές διακρίσεις και στον τομέα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Φέτος λάβαμε επιπλέον 9 διαπιστεύσεις με το σύνολό τους να ανέρχεται πλέον σε 17. Οι διαπιστεύσεις αφορούν κυρίως τους τομείς των τεχνικών έργων όπως την Πιστοποίηση Τεχνιτών Ξηράς Δόμησης – Γυψοσανίδας, Τεχνικών Τοιχοποιίας και Επιχρισμάτων, Τεχνιτών Ελαιοχρωματισμών και Τοποθέτησης πλακιδίων και άλλων ειδικοτήτων όπου η αγορά παρουσίαζε ένα έλλειμμα εμπιστοσύνης. Στόχος μας είναι να φθάσουμε πολύ σύντομα τις 25, διευρύνοντας και άλλο το πεδίο δραστηριοποίησής μας.

Ωστόσο, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα είχε επιτευχθεί αν δεν υπήρχε ο επαγγελματισμός και ο ζήλος με τον οποίο αντιμετωπίζουν καθημερινά το έργο τους όλα τα στελέχη της TÜV HELLAS (TÜV NORD). Ως Διοίκηση είμαστε υπερήφανοι για κάθε ένα στέλεχος που βρίσκεται στις τάξεις μας, γνωρίζοντας ότι είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο του οργανισμού μας και το μεγαλύτερο μερίδιο της Ανάπτυξής μας οφείλεται σε αυτούς.

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ στη σπουδαία προσπάθεια που ανέπτυξε η Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Επιθεώρησης – Πιστοποίησης HellasCert με την υλοποίηση του 1ου Εθνικού Συνεδρίου για την Ποιότητα και τα εξαιρετικά χρήσιμα συμπεράσματα που προέκυψαν αναφορικά με τον τρόπο που μπορεί η Πιστοποίηση να λειτουργήσει ως Μοχλός Ανάπτυξης της Οικονομίας και Ενίσχυσης της Ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων. Αναλυτικά για το Συνέδριο μπορείτε να διαβάσετε στο παρόν newsletter.

Εκ μέρους όλου του προσωπικού και των στελεχών της TÜV HELLAS (TÜV NORD) θα ήθελα να σας ευχηθώ για ένα καλύτερο 2015 σε προσωπικό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο.Σάββας Πελτέκης

Γενικός Διευθυντής TÜV HELLAS (TÜV NORD)
 

 

 

 
 
 
Επέκταση των πιστοποιήσεων της INTRALOT σε Ελλάδα, Γερμανία, Μάλτα & Ν. Αφρική
Πρώτη Πανελλήνια Πιστοποίηση
Μεταφορικής Εταιρίας κατά ISO 39001:2012
Πιστοποίηση Ποιότητας για τον ΟΤΕ
BREAKING NEWS

- Ευρωπαϊκή Οδηγία για τη λογοδοσία των επιχειρήσεων σε
μη-οικονομικά θέματα