NEWSLETTER

Aπρίλιος 2016 | Τεύχος 45

Εditorial

Αγαπητοί ,

 

Το 2016 διαφαίνεται μια εξαιρετικά απαιτητική χρονιά που θα χρειαστεί την υπομονή μας και τη συνέπεια που μπορούμε να επιδείξουμε, σε μέγιστο βαθμό, στην επαγγελματική αλλά και την κοινωνική μας δραστηριότητα.

 

Στην TÜV HELLAS (TÜV NORD) πετύχαμε να ολοκληρώσουμε το δύσκολο έτος 2015

με εντυπωσιακά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς δράσης μας κι έχουμε θέσει ως στόχο να συνεχίσουμε έτσι με σκληρή δουλειά και συστηματικότητα απέναντι σε εσάς που μας υποστηρίζετε και μας εμπιστεύεστε.

 

Μέσα στο 2016 έχουμε νέα και πρωτοποριακά Σεμινάρια στον τομέα της Εκπαίδευσης αλλά και καινοτόμες υπηρεσίες που αναβαθμίζουν τον τομέα της Ποιότητας στη χώρα μας. Είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να είμαστε

ο πρώτος Φορέας με διαπίστευση για την Πιστοποίηση των νέων προτύπων

ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 και ήδη  προσφέραμε συνδυασμένη πιστοποίηση στην εταιρεία VECHRO, που μας τιμά με την εμποστοσύνη της για πολλά χρόνια.

 

Ακόμα, αναλάβαμε την Πιστοποίηση της μονάδας V ΑΗΣ Πτολεμαϊδας, τις Δοκιμές Παραλαβής και Λειτουργίας και τις Μετρήσεις του βαθμού Απόδοσης και Ισχύος V της ΑΗΣ Μεγαλόπολης και τις Μετρήσεις για την επιβεβαίωση της μείωσης του NOx στις μονάδες III και IV Αγ. Δημητρίου.

 

Έχουμε έντονη δραστηριότητα στο εξωτερικό Ιορδανία, Κατάρ, Ομάν, Γεωργία, ενώ οι θυγατρικές μας σε Κύπρο, Αίγυπτο και Λίβανο παρουσιάζουν αύξηση δραστηριότητας και σπουδαία αποτελέσματα.

 

Πιστεύαμε πάντα στη συστηματικότητα και τη συνέπεια.

 

Θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, με τον ίδιο ζήλο και την ίδια όρεξη.

 

Σάββας Πελτέκης

Διευθύνων Σύμβουλος TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Μας Άρεσε

Οι καλύτερες ειδήσεις που γράφτηκαν

σε έντυπο και ηλεκτρονικό Tύπο,

το προηγούμενο διάστημα

 

 

lifo.gr

Το Καρπενήσι δημιουργεί τα πρώτα πεζοδρόμια που λιώνουν το χιόνι, χρησιμοποιώντας σύστημα γεωθερμίας με ζεστό νερό.   >>

huffingtonpost.gr

Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στο ‪ #‎debate‬  αναδείχθηκαν οι Έλληνες φοιτητές της Νομικής και του Πολυτεχνείου, που συμμετείχαν στο Παγκόσμιου Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Debate (World Universities Debating Championship - WUDC), στη Θεσσαλονίκη.  >>

thetoc.gr

Στον Ευγένιο τριβιζά το βραβείο για το καλύτερο διαδραστικό βιβλίο  >>

protagon.gr

Στη Βιβλιοθήκη της Βέροιας το βραβείο του Ιδρύματος Γκέιτς  >>

thessalianews.gr

Ευρωπαϊκή διάκριση για τα Τρίκαλα, στον τομέα της βιώσιμης αστικής κινητικότητας! Η πόλη με τα χιλιάδες ποδήλατα και τις καινοτόμες δράσεις συγκαταλέγεται μεταξύ των 10 πόλεων της Ευρώπης, που διακρίθηκαν με το βραβείο EUROPEAN MOBILITY WEEK 2015.  >>

Τα Νέα Μας

Δελτία Τύπου

1

2

Επιθεώρηση στο Quaid-e-Azam,

ενός εκ των μεγαλύτερων Φωτοβολταϊκών Πάρκων παγκοσμίως

 

Αντικείμενο των εργασιών της κοινής ομάδας επιθεωρητών των TÜV HELLAS (TÜV NORD) και TÜV NORD Shanghai, αποτέλεσε ο έλεγχος κατασκευής της πρώτης φάσης του Φωτοβολταϊκού Σταθμού ισχύος 50MW, όπως επίσης

και ο υποσταθμός ανύψωσης 33kV/132kV, ισχύος 100MV.

H TÜV HELLAS (TÜV NORD)

πιστοποίησε το Έναγρον

Οικοτουριστικό Χωριό στο Ρέθυμνο, Κρήτης

 

Πιστοποιείται η άρτια παραγωγή και διάθεση των υπηρεσιών και προϊόντων του στο κοινό ταυτόχρονα με τον έμπρακτο σεβασμό του απέναντι στο περιβάλλον κατά τη διάρκεια της καθημερινής του λειτουργίας.

3

4

Νέο Γραφείο στα Ιωάννινα για την

TÜV HELLAS (TÜV NORD)

 

 Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) με στόχο να καλύψει αποτελεσματικά και άρτια τις ανάγκες των πελατών της στη Βόρειο-Δυτική Ελλάδα & τα Ιόνια Νησιά, εγκαινίασε πρόσφατα τη λειτουργία ενός νέου γραφείου εκπροσώπησης στα Ιωάννινα.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα το 2015 με αύξηση μεριδίου αγοράς και

ισχυρή διείσδυση στο εξωτερικό

 

Το γεγονός συνοδεύεται με αύξηση μεριδίου αγοράς στους τομείς δραστηριοποίησής του και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη στρατηγική ανάπτυξης που έχει χαραχθεί τα τελευταία χρόνια με τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο εξωτερικό.

5

6

Πιστοποίηση της DHL EXPRESS HELLAS σύμφωνα με το πρότυπο Οδικής Ασφάλειας ISO 39001:2012

 

Το Σύστημα Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας που εφαρμόζει η  DHL EXPRESS HELLAS AE εστιάζει κυρίως στην αναγνώριση και αντιμετώπιση των κινδύνων στην οδική μεταφορά.

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ISO 9001:2015

& ISO 14001:2015

 

Αφορά στον Σχεδιασμό, την Παραγωγή και τη Διανομή Οικοδομικών Συστημάτων Βαφής, Βιομηχανικών Χρωμάτων, Χρωμάτων Ναυτιλίας, Βερνικιών, Συστημάτων κόλλησης πλακιδίων και  Επισκευαστικών Δομικών Υλικών.

7

8

Πολλαπλή Πιστοποίηση

στο συγκρότημα Φρόντζου Πολιτεία στα Ιωάννινα

 

Σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 για την Παροχή Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και ISO 22000 για την Επεξεργασία & Διάθεση Τροφίμων & Ποτών στις Εγκαταστάσεις  του ξενοδοχείου.

Ανάπτυξη Μόνιμης Συνεργασίας για την Πιστοποίηση Επαγγελματιών

 

Η συνεργασία αυτή προέκυψε από την πηγαία ανάγκη της κατασκευαστικής αγοράς να χρησιμοποιεί ποιοτικά και ασφαλή υλικά και ταυτόχρονα να εφαρμόζει τις σωστές τεχνικές τοποθέτησης και συναρμογής τους.

9

10

«Πράξεις Ποιότητας» και Προσφορά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

 

Ο Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD), στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ποιότητας», υποστηρίζει για έκτη συνεχή χρονιά το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ολική Ποιότητα, του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά.

 87 θεματικές Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων για τα σύγχρονα στελέχη και τις επιχειρήσεις

 

Διαθέτει 8 θεματικές κατηγορίες (Ποιότητα, Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, Ασφάλεια Τροφίμων, Αγροδιατροφικός Τομέας, Πληροφορική, Τεχνικές Δεξιότητες και Επιχειρηματική Βελτίωση) και στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων και της τεχνικής επάρκειας των εκπαιδευομένων.

Τύπος

Ο Τύπος έγραψε για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

 

Δημοσιεύσεις στον Τύπο

Αναφορές στον ηλεκτρονικό Τύπο

Εuro2day.gr   |  Εnergypress.gr  Πιστοποίηση φωτοβολταϊκού Πάρκου στο Πακιστάν

 

Csrnews.gr   |  Bankingews.gr   EKE - Πανεπιστήμιο Πειραιά

 

Businessnews.gr  Τετραπλή Πιστοποίηση της OTIS

 

Mononews.gr  |  Supplychain.gr Πιστοποίηση DHL

 

Tovima.gr  |  Imerisia.gr  Οικονομικά Αποτελέσματα 2015

 

Mononews.gr Πιστοποίηση Vechro

 

Proinoslogos.gr  Πιστοποίηση Φρόντζου Πολιτεία

 

mononews.gr  Το μυστικό της επιτυχίας της Tuv Hellas

 

Businessnews.gr  Νέο γραφείο στα Ιωάννινα

 

AgroNews.gr  |  Tour Market.gr  Πιστοποίηση Έναγρον

Κοινωνική Ευθύνη

«Πράξεις Ποιότητας» και Προσφορά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ποιότητας» υποστηρίζουμε για έκτη συνεχή χρονιά το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ολική Ποιότητα, του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, με τη χορηγία της ετήσιας ατζέντας που προσφέρεται στους πρωτοετείς φοιτητές. Παράλληλα, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο προετοιμάζουμε τη διοργάνωση θεματικής εκπαιδευτικής ημερίδας στην πρακτική των Επιθεωρήσεων –Πιστοποιήσεων από στελέχη της TÜV HELLAS (TÜV NORD) προς τους φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος.

 

Αναγνωρίζοντας τη σημασία του ανθρώπινου παράγοντα που καθορίζει την Ποιότητα στην Παροχή όλων των Υπηρεσιών αλλά και Προϊόντων, αναζητάμε συνεχώς μεθόδους υποστήριξης των φοιτητών και αυριανών επαγγελματιών του χώρου. Σε αυτό το πλαίσιο αναπτύσσουμε συνεχώς το Πρόγραμμα Χορηγιών του Φορέα προσφέροντας στήριξη στα Ελληνικά Δημόσια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και ειδικότερα στα εξειδικευμένα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Εκδηλώσεις

2

3rd Greek Innovation Forum

 

Στις 08 Ιανουαρίου διοργανώθηκε το 3ο Greek Innovation Forum στο Ξενοδοχείο Hilton, με θέμα «Research, Design, Technology Workshops, Conference, Exhibition», συγκεντρώνοντας στις εργασίες του όλους τους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς που εμπλέκονται στη διαδικασία παραγωγής νέων τεχνολογιών και καινοτομίας. Εκ μέρους της TÜV HELLAS (TÜV NORD) το παρών έδωσε ο Project Manager Νέστορας Παπαρούπας, παρουσιάζοντας από το βήμα του Forum τη «Νέα Έκδοση του ISO 9001:2015 και τη Σύνδεση των Προτύπων Ποιότητας με τη Διαχείριση Ρίσκου (Risk Management)».

3

Ημερίδα Globalgap στo Ηράκλειο, Κρήτης

 

Ημερίδα ενημέρωσης για τις αλλαγές στη νέα έκδοση Globalgap IFA v.5 και συζήτηση αναφορικά με την εφαρμογή τους στη χώρα μας πραγματοποιήθηκε από το γραφείο μας στην Κρήτη. Στόχος ήταν η συλλογή πληροφοριών για προώθηση στα πλαίσια του Globalgap National Technical Working Group του οποίου πρόσφατα ορίστηκε πρόεδρος ο Globalgap Scheme Manager της TUV HELLAS (TUV NORD) Γ. Κράββας.

.

Την ημερίδα άνοιξε η Δ/ντρια του Γραφείου Κρήτης που παρουσίασε την πορεία της TUV Hellas, του Γραφείου Κρήτης και την ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα της εταιρίας. Η ημερίδα έγινε σε συνέχεια αντίστοιχων που υλοποιήθηκαν σε Θες/νίκη, Κύπρο, Τουρκία και Αίγυπτο.

4

Aegean Cuisine

 

Στην μια κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσων, την Τετάρτη

6 Απριλίου 2016,  απονεμηθήκαν από τον πρόεδρο κ. Πάππου τα πιστοποιητικά της προδιαγραφής «Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα/ Aegean Cuisine” ιδιοκτησίας των Επιμελητηρίων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου,  σε 74 εστιατόρια της περιοχής των Δωδεκανήσων μετά από τις σχετικές επιθεωρήσεις πιστοποίησης που πραγματοποίησε ο Γερμανικός φορέας Πιστοποίησης TUV HELLAS (TUV NORD GROUP).

Βασικός στόχος του Επιμελητηρίου  Δωδεκανήσου με την υιοθέτηση της προδιαγραφής «Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα/ Aegean Cuisine»,  που σχεδιάστηκε με την συνδρομή της TUV HELLAS, είναι η ανάδειξη  του Αιγαίου ως τόπου με διαχρονικό οινο-γαστρονομικό πολιτισμό, η εξοικείωση του Έλληνα και ξένου καταναλωτή με τα αιγαιοπελαγίτικα προϊόντα, η προβολή και καθιέρωση των αιγαιοπελαγίτικων προϊόντων στην ελληνική και διεθνή αγορά καθώς και η προώθηση των αιγαιοπελαγίτικων προϊόντων σε δίκτυα λιανικής και χονδρικής πώλησης.

Στις απαιτήσεις της προδιαγραφής Aegean Cuisine που παρουσιαστήκαν από τον κ. Γιάννη  Οικονομίδη, Δ/ντή Πιστοποίησης της TUV HELLAS, περιλαμβάνονται γενικά κριτήρια όπως η υγιεινή, η ασφάλεια και η προέλευση των πρώτων υλών,  ενώ οι ανάλογες ειδικές απαιτήσεις εστιάζονται στη σύνθεση του εδεσματολογίου, (τουλάχιστον κατά ένα μέρος   θα πρέπει να βασίζεται  σε τοπικές συνταγές και σε τοπικά παραγόμενα προϊόντα), καθώς επίσης και σε κριτήρια που αφορούν στους χώρους, στην  αισθητική και στο επίπεδο  εξυπηρέτησης του καταστήματος- εστιατορίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμούς η κα. Νίκη Μηταρέα- Δημοσιογράφος γεύσης & οίνου-συγγραφέας, η κ. Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου - Πρόεδρος Ένωσης Οινοποιών Αιγαίου και ο κ. Νίκος Χριστοφόρου - Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων.

1

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 74 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ AegeanCuisine

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής πιστοποιητικών στις επιχειρήσεις εστίασης που πληρούν τις προδιαγραφές πιστοποίησης της Αιγαιοπελαγίτικης Κουζίνας και εντάχθηκαν στο Δίκτυο Aegean Cuisine, που διοργάνωσαν το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η αναπτυξιακή του εταιρεία Δ.ΕΤ.Α.Π., την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, στη Ρόδο.

Συνολικά 74 επιχειρήσεις εστίασης στον Νομό Δωδεκανήσου διαθέτουν πλέον πιστοποιητικό ένταξης στο Δίκτυο Aegean Cuisine, κατόπιν επιθεωρήσεων που διεξήχθησαν από την TUV HELLAS (TUV NORD) και σύμφωνα με το νέο, επικαιροποιημένο πρότυπο.

 

Επίσημοι καλεσμένοι ήταν ο κ. Γιάννης Οικονομίδης - Διευθυντής Πιστοποίησης της TUV HELLAS (TUV NORD), η κα Νίκη Μηταρέα- Δημοσιογράφος γεύσης & οίνου-συγγραφέας, η κα Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου - Πρόεδρος Ένωσης Οινοποιών Αιγαίου και ο κ. Νίκος Χριστοφόρου - Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων.

 

Την απονομή των πιστοποιητικών έκανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κος Γιάννης Πάππου ενώ την εκδήλωση συντόνισαν η κα Φαίδρα Σπανού και η κα Μαριτάνα Αλακιώτου-Ανθοπούλου, Σύμβουλοι του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και μέλη της επιτροπής για το Aegean Cuisine.

 

Με την παρουσία τους τίμησαν την ιδιαίτερη αυτή βραδιά ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ κος Τσοπανάκης Δημήτριος, η Διευθύνουσα Σύμβουλος ΑΝΔΩ και Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου κα Παυλάκη - Διακίδη Ρένα, η αντιδήμαρχος τουρισμού κα Χατζηλαζάρου Μαρίζα, ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης κος Πόκκιας Γεώργιος, η Δημοτική Σύμβουλος της Ρόδου κα Παναή Ευαγγελία, η Δημοτική Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κα Καράμπελα Φωτεινή, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών ξενοδοχείων κος Ματσίγκος Γεώργιος, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, φίλοι και μέλη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

 

Σε μια προσπάθεια του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου να προωθηθούν τα τοπικά προϊόντα στις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης, παράλληλα με την εκδήλωση δόθηκε η ευκαιρία σε επιχειρηματίες παραγωγούς τοπικών προϊόντων του Νομού να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις με τους εστιάτορες – μέλη του Aegean Cuisine.

Ήταν από κάθε άποψη μία πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, μία δράση αναγνώρισης της προσπάθειας που καταβάλλουν οι επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης, μια ακόμα δράση που αναδεικνύει την υψηλή ποιότητα αλλά και τη δυναμική της Δωδεκανησιακής Επιχειρηματικότητας.

 

Αναλυτικά οι επιχειρήσεις που είναι πλέον μέλη του Δικτύου Aegean Cuisine αλλά και οι παραγωγοί που συμμετείχαν στην εκδήλωση παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα www.aegeancuisine.gr και www.ebed.gr, www.detap.gr και στο facebook: α) στη δημόσια ομάδα Aegean Cuisine Dodecanese, β) στη σελίδα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Σεμινάρια

87 θεματικές Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων για τα σύγχρονα στελέχη και τις επιχειρήσεις

Το πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων για το 2ο Τετράμηνο του 2016 είναι γεγονός κι έχει στόχο την κατάρτιση των επιχειρηματικών στελεχών πάνω σε μία ευρεία θεματολογία σχετικά με την κατανόηση των διεθνών προτύπων και προδιαγραφών και την ορθή και αποτελεσματική εγκατάστασή τους στους οργανισμούς. Σημειώνουμε ότι 7* θεματικές σεμιναρίων παρουσιάζονται για πρώτη φορά ενώ ο Φορέας μας όντας ο πρώτος με διαπίστευση για την Πιστοποίηση των Νέων Εκδόσεων των Προτύπων ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015 προσφέρει ήδη με μεγάλη επιτυχία στον τομέα των στελεχών σχετικά σεμινάρια.

 

Το πρόγραμμα των εκπαιδευτικών σεμιναρίων διαθέτει 8 θεματικές κατηγορίες

Ποιότητα

Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία

Ασφάλεια Τροφίμων

Αγροδιατροφικός Τομέας

Πληροφορική

Τεχνικές Δεξιότητες

Επιχειρηματική Βελτίωση και

Νέα Σεμινάρια (Αποτελεσματική Δημόσια Ομιλία, Πώληση, Διαπραγμάτευση & After Sales Service, Advanced Selling Skills & Strategy,

Ικανοποιήση Πελατών & Χειρισμός Παραπόνων τους, Στρατηγικές για Αποτελεσματικές Διαπραγματεύσεις, Προγραμματισμός Πωλήσεων Παραγωγής και Κοστολόγηση Βιομηχανικών Προϊόντων).

 

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους και κατάλληλα εκπαιδευμένους εισηγητές με  πολυετή εκπαιδευτική και ακαδημαϊκή εμπειρία και προσφέρουν ουσιαστική γνώση και  κατάρτιση για εξοικονόμηση πόρων και αποδοτικότερη εκμετάλλευση του δυναμικού μιας εταιρείας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλα τα στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να αποκτήσουν τις διοικητικές δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές προκλήσεις της επιχειρηματικής δραστηριότητας και θα τους δώσουν συγκριτικό πλεονέκτημα στο σύγχρονο, έντονα ανταγωνιστικό, επιχειρηματικό περιβάλλον.

 

Σημειώνεται ότι όλα τα σεμινάρια απαλλάσσονται από τον Φ.Π.Α. 23%, μειώνοντας σημαντικά το κόστος συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο

ή επιχείρηση και το κόστος συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ.

 

Μέχρι σήμερα, η TÜV HELLAS (ΤÜV NORD) έχει διοργανώσει περισσότερα από 1.500 σεμινάρια με 18.000 συμμετέχοντες.

Τα σεμινάρια διεξάγονται όλο το χρόνο, σε τακτά χρονικά διαστήματα, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη και τα Ιωάννινα.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ 2016

TUV NORD

Fit For Spring

 

Το TUV NORD προτείνει τους τρόπους που πρέπει να ελέγξετε το αυτοκίνητό σας για να είστε ασφαλείς για τις διακοπές του Πάσχα.

Διαβάστε περισσότερα  εδώ.

Συνεργάτες

Ιδέα Κρητική!

 

Όπου κι αν βρισκόμαστε στον κόσμο μόνο με λίγες σταγόνες Kρητικού Eλαιολάδου, η ΑΒΕΑ, μας φέρνει μια γεύση του τρόπου ζωής της Κρήτης στο σπίτι μας.

Αυτού του τρόπου ζωής που κληρονομήθηκε από τον Μινωικό Πολιτισμό κι έγινε συνώνυμο της Κρητικής διατροφής.

 

Η ΑΒΕΑ ιδρύθηκε το 1889 και είναι η αρχαιότερη ελαιουργική βιομηχανία στην Ελλάδα. Για κάθε παιδί που γεννιόταν στην ΑΒΕΑ φύτευαν μια ελιά.

Το ιερό δέντρο της ελληνικής γης.

 

Σήμερα οι δραστηριότητες της εταιρίας, έχουν επεκταθεί στην επεξεργασία όλων των αγαθών που προσφέρει το δέντρο της ελιάς.

Παρακολουθείστε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα από το κανάλι ΝΕΑ TV και την παρουσίαση της ~Πιστοποίησης στον Πρωτογενή Τομέα~ από τον επιθεωρητή μας

Γεώργιο Νικολάου (13.39o λεπτό).

Making Our World Safer